Πρόγραμμα Απολυμάνσεων & Φάκελος Εντομοκτονίας – Μυοκτονίας

εκνέφωση

Πρόγραμμα Απολυμάνσεων & Φάκελος Εντομοκτονίας-Μυοκτονίας

Η εφαρμογή ενός οργανωμένου Προγράμματος Απολυμάνσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την διασφάλιση της δημόσιας υγίειας όσο και γιατί αποτελεί επίσης ένα υποχρεωτικό Προαπαιτούμενο Πρόγραμμα για την εφαρμογή του HACCP

Η LKQUALITY διαθέτει  ένα εξειδικευμένο συνεργείο Απολυμάνσεων και είναι πάντα δίπλα σας σε οποιαδήποτε ζήτημα προκύψει.

Παράλληλα η ύπαρξη φακέλου Εντομοκτονίας-Μυοκτονίας ο οποίος περιγράφει όλες τις ενέργειες και τις ουσίες που χρησιμοποιούνται με στόχο την καταπολέμηση των επιβλαβών εντόμων και τρωκτικών στο χώρο της επιχείρησης είναι υποχρεωτικό προαπαιτούμενο.
Ο φάκελος είναι υποχρεωτικός για όλες τις επιχειρήσης Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε αυτές του κλάδου των τροφίμων & των ποτών.

Αναλαμβάνουμε τον φάκελο Εντομοκτονίας-Μυοκτονίας της επιχείρησή σας ώστε να βρίσκεται σε συμμόρφωση με τον νόμο.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις των τροφίμων η επιβλεψή του φακέλου από την εταιρεία μας είναι ιδαίτερα σημαντική ώστε ο φάκελος να συμβαδίζει με τις αρχές του HACCP.

Ποιούς αφορά:

  • Όλες τις επιχειρήσεις υγιειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να διασφαλίσουν την Υγιεινή του χώρου τους προστατεύοντας ταυτόχρονα την Δημόσια Υγεία και τους πελάτες.

 

Πιστοποιούμε την επιχειρησή σας για την τήρηση των κανόνων Υγιεινής των χώρων της και την απουσία παθογόνων μικροοργανισμών.